SPORT 20 iunie 2019

Dinamo susține că semnătura lui Sin nu există pe contractul cu Sepsi OSK

de Covasna Media | 796 vizualizări

Situația în cazul fotbalistului Andrei Sin, care pare să fi semnat în această pauză competițiională două contracte de muncă, la Dinamo și la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, se complică pe zi ce trece. Conform unor surse, Andrei Sin și-ar fi dat acordul de principiu pentru a juca la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, dar contractul pe care  l-a primit prin email ar fi fost semnat, în locul său, de un prieten, care a și retransmis documentul respectiv, dar de pe altă adresă electronică. Aceasta este varianta invocată de oficialii de la Dinamo București, care susțin că semnătura originală a lui Sin este pe contractul perfectat cu clubul bucureștean.

Mai în glumă mai în serios, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a solicitat, pentru stingerea litigiului, venirea lui Montini și a lui Nistor la Sf. Gheorghe. Italianul Montini a marcat 13 goluri și a fost golgheter la Dinamo în sezonul trecut, în vreme ce Nistor, cu 13 assist-uri, a avut cele mai multe pase decisive dintre câini, fiind și căpitanul echipei dinamoviste.

Deocamdată Andrei Sin se pregătește alături de Dinamo București, dar Sepsi OSK Sf. Gheorghe este decisă să acționeze la comisiile abilitate, pentru rezolvarea diferendului. O astfel de situație ar putea conduce la suspendarea jucătorului în cauză, pentru dublă semnătură.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.