SPORT 28 martie 2011

Din nou bronz în Cupa României

de Covasna Media | 376 vizualizări
Ca şi în sezonul trecut, SEPSI BC reuşeşte să aducă la Sfântu Gheorghe trofeul aferent locului al III-lea în Cupa României la baschet feminin, învingând cu uşurinţă echipa din Craiova. După un meci fără istoric, dominat de la început de formaţia noastră, finala mică a competiţiei găzduită de Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 85-66. Antrenorul Veres Attila a declarat că jucătoarele au evoluat mai puțin concentrate în

Ca şi în sezonul trecut, SEPSI BC reuşeşte să aducă la Sfântu Gheorghe trofeul aferent locului al III-lea în Cupa României la baschet feminin, învingând cu uşurinţă echipa din Craiova. După un meci fără istoric, dominat de la început de formaţia noastră, finala mică a competiţiei găzduită de Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 85-66.

Antrenorul Veres Attila a declarat că jucătoarele au evoluat mai puțin concentrate în meciul cu formația din Craiova: ”Dezamăgirea a fost destul de mare că nu am reușit să câștigăm partida cu Arad, fetele au fost supărate, dar este bine că am câştigat uşor”. Referitor la eșecul din semifinale, acesta a ținut să precizeze: ”Lipsa noastră de experiență și experiența destul de mare a 3-4 jucătoare de la ICIM au făcut diferența. Sper să ne revanșăm în campionat și să câștigăm un meci în deplasare și să ne impunem pe propriul teren”. Prezentarea trofeului obţinut de echipa noastră în faţa suporterilor din localitate va avea loc miercuri seara după ora 20.00 pe scena amplasată de Primărie în centrul oraşului, cu ocazia lansării seriei de evenimente “Sfântu Gheorghe, Oraş de 550 de ani!”

www.sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.