SPORT 20 iulie 2022

Dimitrov și Damașcan în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 738 vizualizări

Sepsi OSK a remizat în prima etapă din noul sezon al Superligii, 2-2 pe terenul Universității Craiova, remarcații partidei fiind Radoslav Dimitrov și Vitalie Damașcan, nominalizați în echipa ideală a rundei.

Partida din Bănie a fost una dificilă, așa cum era de așteptat, echipa fiind condusă cu 2-0 până în minutul 73, însă Sepsi OSK a revenit reușind să egaleze prin golurile marcate de Vitalie Damașcan și Nicolae Păun. O contribuție importantă la marcarea acestor goluri le-a avut Radoslav Dimitrov, și astfel apariția sa în echipa ideală nu este una întâmplătoare. În cazul lui Vitalie Damașcan, a contat și faptul că a fost introdus în mod inspirat de antrenorul Cristiano Bergodi, cu doar trei minute înainte de a marca.

Liga Profesionistă de Fotbal, cea care nominalizează după fiecare etapă 11-le ideal, a justificat alegerile astfel: „Radoslav Dimitrov (Sepsi OSK) - Experimentatul fundaş de bandă bulgar, ajuns la meciul 180 pe prima scenă, a contribuit la ambele reuşite ale covăsnenilor. Vitalie Damașcan (Sepsi OSK) - Introducerea sa pe teren pe parcursul reprizei secunde a fost mutarea prin care Cristiano Bergodi a relansat jocul din Bănie”.

Pentru Sepsi OSK urmează debutul în ediția 2022-2023 a Conference League, partidă care va avea loc joi, 21 iulie, la Sfântu Gheorghe, în compania slovenilor de la Olimpija Ljubljana.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.