SPORT 11 august 2017

Dima căpitan și integralist în naționala U19

de Covasna Media | 596 vizualizări

Echipa națională de fotbal juniori U19 a României a susținut o partidă de verificare, la Centrul Național de Fotbal din Mogoșoaia, împotriva selecționatei similare a Ciprului.

Tricolorii, pregătiți de antrenorul Adrian Boingiu, au pierdut cu scorul de 1–0, după ce au ratat o serie de mari ocazii. La pauză a fost 0–0, iar oaspeții au deschis scorul surprinzător, în minutul 53, prin Menelaou, la o lovitură de colț.

Puștii noștri au irosit inclusiv o lovitură de pedeapsă, prin Robert Moldoveanu, în minutul 82. La finalul jocului, Ricardo Grigore a văzut cartonașul roșu, pentru o intrare dură. Fundașul echipei Sepsi OSK Sf Gheorghe, Constantin Dima, a evoluat pe tot parcursul celor 90 de minute, fiind și căpitanul naționale noastre de juniori.

Dima este împrumutat de Dinamo București la Sepsi OSK, până la 30 iunie 2018. În sezonul trecut, el a evoluat, tot cu contract de împrumut, pentru Metalul Reșița, în Liga a II-a.

În primul meci, disputat marți, România a terminat la egalitate (0–0), la Buftea, cu Cipru. În total, în această dublă, Dima a fost cel mai folosit jucător român, bifând în teren 178 de minute. Formația noastră va ataca la toamnă preliminariile pentru calificarea la Campionatul European U19, al cărui turneu final este programat în anul 2018, în Finlanda.

Cristian Frik

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.