SPORT 29 septembrie 2017

Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie

de Covasna Media | 940 vizualizări

Așa se poate argumenta participarea echipei Show Time la Cupa Mondială U15 și Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu ce a avut loc în perioada 22-24.09.2017 în Podgorica, Muntenegru. Nu suntem o echipă mare și nu avem idealuri de a fi altfel, însă muncim spre a ne depăși limitele și a ne înfăptui obiectivele.

Această competiție internațională a fost pentru noi prima experiență de  acest gen la care noi am participat și de la care ne-am întors cu învățăminte diverse. Am ajuns să ne luptăm cu cei mai buni sportivi ai lumii și acest lucru spune multe, am pierdut, dar am și câștigat, am ajuns, de două ori chiar, în finala pentru medalia de bronz, dar nu a fost să fie. Avem locurile 5 atât la proba Fighting cât și la cea de Ne-waza prin sportivul Artene Vlad și un loc 7 la proba de Fighting pentru sportivul Neagu Mihail Valentin. Copii ambițioși și devotați, apreciați de antrenorul lotului național de ju-jitsu a României.

Despre atmosfera de la această competiție nu putem spune decât că a fost extraordinară, trei zile de întrecere în cadrul Complexului de Agrement Verde, ce au început la ora 9 de dimineață și luau sfârșit în jurul orei 19.00, într-o sală excepțională, cu oameni amabili și primitori. La startul competiției s-au aliniat aproximativ 750 sportivi din 20 de țări de pe 4 continente, lotul României fiind format din 68 de sportivi, antrenori şi arbitrii, aceștia fiind însoțiți de părinți și rude.

Sportivii Show Time au putut face această deplasare datorită sprijinului financiar acordat de către Consiliul Local Sf. Gheorghe, Consiliul Județean Covasna și SC Bertikris SRLcare au finanțat total sau parțial participarea sportivilor covăsneni.

(Echipa Show Time)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.