SPORT 22 februarie 2022

Deși învinsă, Háromszéki Ágyúsok a câștigat experiență

de Covasna Media | 898 vizualizări

Sâmbătă și duminică, patinoarul „Vákár Lajos” a găzduit dubla din cadrul Campionatului Național de Hochei, în care gruparea din Târgu Secuiesc, Háromszéki Ágyúsok, a întâlnit multipla campioană SC Miercurea Ciuc.

Așa cum era de așteptat, SC Miercurea Ciuc s-a impus în ambele partide, harghitenii, liderii competiției interne, dar și în clasamentul Erste Liga, dând măsura valorii lor. În replică, aflată la prima experiență competițională, Háromszéki Ágyúsok a opus o rezistență aplaudată de spectatorii prezenți la aceste partide.

În primul joc, SC Miercurea Ciuc s-a impus cu 7-4 (3-0, 3-1, 1-3), cu o ultimă repriză bună a grupării din Târgu Secuiesc, pe care a și câștigat-o. Pentru Háromszéki Ágyúsok au marcat: Vitalii Karamnov, Aleksandr Bolshakov - dublă și Ilyés Tamás. A doua partidă a fost câștigată mai detașat de ciucani, 7-1, unicul gol al covăsnenilor fiind reușit de Ilyés Tamás. Conducătorii clubului covăsnean au concluzionat că această dublă a fost extrem de utilă, iar experiența acumulată va conta mult în parcursul viitor al echipei.

Cum CSM Galați a pierdut una din cele două partide avute cu CSA Steaua, speranțele celor de la Háromszéki Ágyúsok de a evolua în Play-Off au rămas intacte, chiar dacă după această rundă elevii lui Pelle Torstensson au ajuns pe locul cinci. Și aceasta mai ales că partidele decisive le vor aduce pe cele două echipe, Háromszéki Ágyúsok și CSM Galați, față în față, pe 26, respectiv 27 februarie, partide programate la Galați.

Marius Raczek

Foto: Máthé Zoltán-Háromszéki Ágyúsok

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.