SPORT 17 iulie 2020

Deplasare la Sibiu pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 1342 vizualizări

Următoarea partidă pentru Sepsi OSK este programată sâmbătă, 18 iulie, atunci când la Sibiu, cu începere de la ora 18:00, echipa noastră o va întâlni pe FC Hermannstadt.

Conform clasamentului la zi, Sepsi OSK și FC Hermannstadt sunt vecine, la egalitate de puncte, însă, sibienii mai au de disputat și partida restantă cu Dinamo București. După plecarea lui Vasile Miriuță, înlocuitorul acestuia, spaniolul Albes Ruben, deși a debutat cu stângul, a reușit apoi o serie foarte bună. În ultimele trei etape, FC Hermannstadt a obținut tot atâtea victorii, cea mai recentă împotriva celor de la FC Voluntari.

Chiar dacă rezultatele ultimelor etape nu sunt la fel de convingătoare în ceea ce o privește pe Sepsi OSK, să spunem totuși că victoria cu Chindia Târgoviște a dat încredere echipei noastre, un nou succes fiind extrem de important pentru abordarea finalului de campionat. Așa cum spuneam, însă, sâmbătă elevii lui Leo Grozavu nu vor avea o misiune facilă, miza rămânerii în Liga 1 fiind la fel de importată pentru ambele echipe.

În sezonul regulat Sepsi OSK și FC Hermannstadt s-au întâlnit de două ori. La Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK s-a impus cu categoricul scor de 3-0, goluri marcate de Vașvari (penalty), Carnat și Gál-Andrezly, pentru ca în retur rezultatul să fie egal, 2-2, ambele goluri ale echipei  noastre purtând semnătura lui Safranko. Sepsi OSK și FC Hermannstadt s-au reîntâlnit în Play-Out, în tur, la Sfântu Gheorghe partida s-a terminat la egalitate, 1-1, cu golul lui Fülöp István pentru gazde.

Clasament Play-Out: 1.Viitorul Constanța - 38p, 2. FC Voluntari - 28p, 3. Sepsi OSK - 27p, 4. FC Hermannstadt - 27p, 5. Academica Clinceni - 26p, 6. Poli Iași – 22 p, 7. Dinamo București - 21p, 8. Chindia Târgoviște - 17p. 

Marius Raczek 

Foto: Facebook/ Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.