SPORT 1 martie 2024

Denis Ciobotariu și Nicolae Păun în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 1319 vizualizări

Sepsi OSK a reușit să-și treacă în cont o victorie după cinci etape de așteptare, în deplasare la Botoșani, remarcații partidei, din echipa noastră, fiind Denis Ciobotariu și Nicolae Păun.

După patru înfrângeri și o remiză, iată că a venit și victoria mult așteptată a băieților lui Bernd Storck. Succesul de la Botoșani era obligatoriu, în fața ultimei clasate, pentru o echipă care își dorește prezența în Play-Off. Deși alb-roșii au avut 2-0 – nu degeaba se spune că 2-0 este cel mai periculos scor –, finalul a fost cu emoții, dar cele trei puncte au fost contabilizate în linia de clasament a Sepsi OSK.

Liga Profesionistă de Fotbal i-a remarcat pe Nicolae Păun, desemnat și jucătorul partidei, care, alături de Denis Ciobotariu, au fost nominalizați și în echipa ideală a etapei cu numărul 28. Realizatorii anchetei au motivat astfel alegerile: „Denis Ciobotariu – A evoluat fără greșeală atât în sistemul cu doi fundași centrali, cât și în cel cu trei. Nicolae Păun – A venit din linia a doua și a marcat primul gol al partidei. A avut și numeroase intervenții defensive extrem de utile”.

Din sezonul regulat au mai rămas două etape. În runda a 29-a, Sepsi OSK va primi, la Sfântu Gheorghe, vizita echipei FC Voluntari. Partidă se anunță disputată, așa cum a fost și la Botoșani, între alb-roșii care luptă pentru un loc în Play-Off, respectiv ilfovenii care speră să se salveze de la retrogradare.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.