SPORT Acum 4 ore, 24 minute

Denis Ciobotariu și Florin Ștefan în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 71 vizualizări

Sepsi OSK A obținut a doua victorie, din tot atâtea posibile, de la începutul Superligii, remarcații în victoria de la Buzău fiind Denis Ciobotariu și Florin Ștefan, nominalizați în echipa ideală a etapei.

După două etape de la începutul noii ediții a Superligii, Sepsi OSK este singura echipă cu procentaj maxim al victoriilor, și desigur, ocupă prima poziție a clasamentului. Alb-roșii au început foarte bine partida de la Buzău, au dominat, astfel că, în mod firesc, au venit și golurile. Prima reușită i-a aparținut lui Denis Ciobotariu, cea de-a doua lui Marius Coman, atacantul adus de la Corvinul fiind la prima reușită pentru Sepsi OSK. În partea secundă gazdele au dat emoții trupei lui Bernd Storck, pe final decizia VAR având un rol esențial în victoria cu rezultatul de 2-1.

La prima reușită de la Buzău, Florin Ștefan a centrat din corner, Denis Ciobotariu a marcat cu capul, ambii fiind nominalizați de către Liga Profesionistă de Fotbal în echipa ideală a etapei. Mai mult chiar, Denis Ciobotariu a fost desemnat și jucătorul partidei.

Realizatorii anchetei au motivat astfel alegerile făcute: „Denis Ciobotariu – Solid în defensivă şi periculos la fazele fixe din careul advers, la una dintre ele reuşind să şi marcheze. Florin Ştefan – A centrat la primul gol înscris de covăsneni, aceasta fiind a 10-a pasă decisivă din carieră în principala competiţie internă.”

Următoarea partidă, din etapa a 3-a, se va disputa sâmbătă, 27 iulie, cu începere de la ora 22:00, la Sfântu Gheorghe urmând să sosească Dinamo București, o dispută care se anunță dificilă, trupa lui Zeljko Kopic câștigând etapa trecută, 4-1, cu Petrolul Ploiești.

Sursa foto: SuperLiga Romania

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.