SPORT 9 februarie 2023

Decizie amânată, din nou

de Marius Raczek | 618 vizualizări

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a amânat din nou luarea unei decizii, în cazul partidei întrerupte dintre Sepsi OSK și FC U Craiova 1948, pentru data de 15 februarie.

Partida dintre Sepsi OSK și FC U Craiova 1948 s-a disputat în data de 29 ianuarie, pentru 26 de minute, după care centralul Andrei Chivulete a suspendat întâlnirea din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei echipei oaspete. Inițial, cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal pe 1 februarie, când luarea unei decizii a fost amânată pentru 8 februarie. Nici de această dată, însă, comisia de specialitate nu a luat o hotărâre, ci a amânat pentru a doua oară verdictul. Cazul este judecat pe baza raportului întocmit de arbitrul partidei, Andrei Chivulete, și de observatorul Octavian Goga.

Până la luarea unei decizii, Sepsi OSK are 33 de puncte în clasament, iar dacă prevederile regulamentare se vor respecta, linia de clasament a covăsnenilor se va îmbogăți cu încă trei puncte. 

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.