SPORT 4 decembrie 2023

Debutul lui Storck pe banca lui Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1073 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 18-a din Superliga, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK o va întâlni pe Dinamo București, partida care va consemna debutul lui Bernd Storck pe banca tehnică a alb-roșiilor.

Înfrângerea de la Craiova a dus la despărțirea, elegantă, de Liviu Ciobotariu, fostul antrenor luându-și rămas bun ca un adevărat gentleman. Desigur, rezultatele dau valoarea unui antrenor, și din păcate uneori, oricât de greu te-ai despărți de un om, de nota zece cum zicea finanțatorul Diószegi László, e nevoie de o schimbare pentru binele echipei. A venit Bernd Storck, un tehnician german, a cărui cea mai importantă reușită este calificarea echipei naționale a Ungariei la EURO 2016. El a preluat-o pe Sepsi OSK aflată în clasamentul la zi pe locul 12. Banca tehnică s-a schimbat, lotul de jucători e același, iar primul impact va fi astăzi, în fața unei echipe aflate pe penultimul loc, iar în aceste condiții cele trei puncte sunt un obiectiv obligatoriu.

De la revenirea în primul eșalon valoric, Dinamo București a strâns doar două victorii, ambele, legate, în luna august. De atunci doar remize și înfrângeri, iar acum, ca o coincidență, și alb-roșii din Capitală au un nou antrenor, croatul Zeljko Kopic. Dinamo vine la Sfântu Gheorghe după ce a pierdut etapa trecută cu FCSB, la limită, 1-0.

În palmaresul întâlnirilor directe sunt consemnate 15 partide, iar bilanțul este pozitiv pentru Sepsi OSK. Aceasta ce s-a impus de șapte ori, Dinamo București în patru rânduri, alte patru partide terminându-se la egalitate. Partida din turul sezonului regulat, disputată la București, a fost câștigată clar de Sepsi OSK, cu 3-0, prin golurile marcate de Safranko, Alimi și Aganovic.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.