SPORT 28 aprilie 2010

Debut promiţător

de Covasna Media | 572 vizualizări
La sfârşitul săptămânii trecute, la Odorheiu-Secuiesc a avut loc faza pe Euroregiuni a Campionatului Naţional de Minihandbal băieţi de 10-11 ani, competiţie cuprinsă în Calendarul Federaţiei Române de Handbal. La turneu au participat un număr de 6 formaţii, printre acestea şi copiii de la C.S.Ş. Sfântu-Gheorghe îndrumaţi de antrenorul Vida Attila. Micuţii handbalişti din Sfântu-Gheorghe

La sfârşitul săptămânii trecute, la Odorheiu-Secuiesc a avut loc faza pe Euroregiuni a Campionatului Naţional de Minihandbal băieţi de 10-11 ani, competiţie cuprinsă în Calendarul Federaţiei Române de Handbal.

La turneu au  participat un număr de 6 formaţii, printre acestea şi copiii de la C.S.Ş. Sfântu-Gheorghe îndrumaţi de antrenorul Vida Attila.

Micuţii handbalişti din Sfântu-Gheorghe au făcut parte din grupa a II-a turneului şi au obţinut următoarele rezultate: 20 - 5 cu C.S.Ş. II Odorheiu-Secuiesc şi 19 - 3 cu C.S.Ş. Sighişoara, obţinând astfel calificarea în finală, pe care au pierdut-o la mare luptă în faţa echipei C.S.Ş. I Odorheiu-Secuiesc cu scorul de 12 - 8, clasîndu-se astfel pe un merituos loc II care permite accesul la Semifinala Naţională care va avea loc la Bistriţa în perioada 15-16 mai.

De remarcat este faptul că aceşti copii sunt începători în acest sport, se antrenează de aproximativ 5 luni împreună şi au un potenţial remarcabil pentru performanţe viitoare, dovada fiind şi acest prim examen oficial la care au luat parte, şi pe care l-au trecut cu succes. Felicitări!

Iată componenţa echipei noastre, şi jucătorii despre care vom mai auzi cu siguranţă în viitorul apropiat: Dragoş Gociman, Andrei Drăgan, Komives Szilard, Florin Mariş, Tumo Szilard, Alexandru Gavrilă, Gyorgy Hunor, Cserei Gyorgy, Fabian Grosar, Darius Cernea.

Teme articol: handbal juniori
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.