SPORT 3 aprilie 2023

Debut în Play-Out cu o victorie și o înfrângere

de Marius Raczek | 455 vizualizări

Cele două reprezentante ale județului Covasna în Liga 3 au debutat în faza de Play-Out, Seria 5, Sepsi OSK 2 reușind un succes pe propriul teren, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a pierdut în deplasare.

După ce în finalul sezonului regulat Sepsi OSK 2 a evoluat dezamăgitor, elevii lui Valentin Suciu au reușit o primă victorie, la debutul în faza de Play-Out. Sepsi OSK 2 a trecut de Kids Tâmpa Brașov cu rezultatul de 2-1, nu fără emoții însă. Istoria partidei s-a scris între minutele 72 și 76 când s-au marcat toate cele trei goluri ale întâlnirii. Nistor a deschis scorul, oaspeții au egalat, pentru ca la o distanță de două minute Kocsis să aducă victoria. Sepsi OSK 2 a utilizat formula de start: Niczuly R. – Crantea, Cîrstean, Moroşanu, Bălănucă, Șerban, Rența, Ene, Stanilav, Toma, Nistor.

Într-o partidă cu multe goluri, KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă la FC Odorheiu Secuiesc cu rezultatul de 4-2. Gazdele au condus la pauză cu 3-1, golul covăsnenilor fiind marcat de Albu, apoi, în partea secundă, s-au desprins, rezultatul final stabilindu-l golul marcat de Lakatos. KSE Târgu Secuiesc ocupă ultima poziție în clasament și va urma o luptă dificilă pentru evitarea retrogradării.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.