SPORT 27 septembrie 2023

Debut în noua ediție a Cupei României pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1100 vizualizări

Deținătoarea trofeelor ultimelor două ediții ale Cupei României, Sepsi OSK, va debuta în sezonul 2023-2024 al competiției cu o partidă în deplasare la FC Hermannstadt.

Pentru Sepsi OSK, Cupa României este o competiție aparte, competiția în care a obținut primul mare succes, urmat de un al doilea trofeu sezonul trecut. Partida de la Sibiu vine într-un moment dificil pentru elevii lui Liviu Ciobotariu, învinși în Superliga, chiar pe propriul teren de FCSB cu 5-2. Acesta a fost cea de-a doua înfrângere consecutivă, cu două partide restante alb-roșii aflându-se, încă, în proximitatea locurilor de Play-Off.

FC Hermannstadt este o echipă solidă, a dovedit-o și sezonul trecut, în acest moment trupa pregătită de Marius Măldărășanu aflându-se pe poziția a cincea în clasamentul Superligii. Este adevărat că sibienii, în zece etape, au adunat mai multe remize decât victorii, totuși, de șase etape sunt neînvinși.

Va fi prima partidă directă între cele două echipe în cadrul Cupei României, în Superliga Sepsi OSK și FC Hermannstadt întâlnindu-se de 11 ori. Ultima dispută a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, la Sfântu Gheorghe, și s-a terminat la egalitate 1-1, Kallaku deschizând scorul în prima repriză, pentru ca după pauză Bejan să stabilească scorul final.

Conform regulamentului Cupei României, Sepsi OSK va disputa trei partide, toate în deplasare, următoarele întâlniri fiind la Corvinul Hunedoara și Petrolul Ploiești.

Partida FC Hermannstadt-Sepsi OSK va avea loc astăzi, pe Stadionul Municipal din Sibiu, cu începere de la ora 18:30.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.