SPORT 23 septembrie 2010

Debut în forţă pentru Sepsi BC

de Covasna Media | 661 vizualizări
Susţinute de o galerie frenetică, baschetbalistele de la Sepsi BC au reuşit să debuteze cu o victorie la o diferenţă confortabilă de 25 de puncte în primul tur al Cupei României, disputat marţi în Sala Sporturilor Szabo Kati din Sfântu Gheorghe. Conduse cu atenţie de pe margine de Veres Attila, fetele noastre şi-au intrat rapid în formă, înscriind de la 2 sau de la 3 puncte, majorând constant distanţa faţă de adversare

Susţinute de o galerie frenetică, baschetbalistele de la Sepsi BC au reuşit să debuteze cu o victorie la o diferenţă confortabilă de 25 de puncte în primul tur al Cupei României, disputat marţi în Sala Sporturilor Szabo Kati din Sfântu Gheorghe.

Conduse cu atenţie de pe margine de Veres Attila, fetele noastre şi-au intrat rapid în formă, înscriind de la 2 sau de la 3 puncte, majorând constant distanţa faţă de adversare, astfel că jocul s-a încheiat 70-45.

Alternând conducerea mingii în atac, Anne Marie Părău - 15 puncte, 6 recuperări şi 7 pase decisive - şi Florentina Ardeleanu, MVP-ul meciului cu 26 de puncte, 8 recuperări şi 3 pase - au demonstrat multă abilitate şi agilitate în teren, pasând foarte precis, dar şi înscriind atunci când adversarele au avut proasta inspiraţie să le lase libere, atât prin pătrunderi extrem de rapide, dar şi de la distanţă. Vass Ildiko - 8 puncte, 4 recuperări şi 6 pase decisive - şi-a demonstrat din nou clasa şi experienţa de joc, desprinzându-se cu uşurinţă de adversare, înscriind, dar mai ales punându-şi foarte bine în valoare coechipierele prin pase decisive. Sub panou, Bianca Vescan, Andreea Huţanu şi Natalia Terglav - 17 recuperări - „s-au bătut” cu succes, recuperând multe mingi importante, făcând culoare şi înscriind destul de multe puncte de sub coş sau de la semidistanţă. Irina Borş a jucat aproape 10 minute şi Sándor Emőke a mai fost folosită pe finalul jocului, ambele achitându-se de sarcinile din teren şi reuşind să ofere timp de odihnă preţios titularelor.

Conform site-ului official, www.sepsibc.com, antrenorul Veres Attila a declarat după meci următoarele: „Mă bucur că am început cu o victorie sezonul. Suntem la început de drum, trebuie să jucăm şi mai bine în viitor. Sfertul al treilea ne-a scăpat puţin din mână, dar ne-am revenit foarte repede. Am văzut joc de echipă astăzi şi s-a văzut că cele patru jucătoare noi s-au integrat bine în echipă.”

În aşteptarea returului de sâmbătă, 25 septembrie, nu ne rămâne decât să le urăm succes fetelor şi să le ţinem pumnii în cele două deplasări de la Timişoara, pentru că şi prima etapă a campinatului este tot în compania echipei de pe Bega, în 2 octombrie.

Mădălin Guruianu, PR Manager Sepsi BC

Foto: Balazs Gyurko

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Alin, 24 septembrie 2010
nu e rau nici 800, dar e nevoie de incurajari din partea publicului pentru ca echipa sa poata trece mai usor peste momentele dificile din timpul fiecarui meci si pentru a castiga frumos! Haide citeste integral
scamatorul, 23 septembrie 2010
800, dar vom fi si mai multi! Haira SepsiBC!Avem echipa mare!
misu, 23 septembrie 2010
dupa ce scrie in 3szek 800 de spectatori
Alin, 23 septembrie 2010
Cati spectatori au fost prezenti la meci?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.