SPORT 15 ianuarie 2024

Debut de an cu victorie, la futsal

de Marius Raczek | 582 vizualizări

S-au reluat partidele din cadrul Ligii 1 la futsal, iar Sepsi-SIC, în deschiderea etapei a 13-a, și-a trecut în cont prima victorie din acest an.

Sepsi-SIC a primit la Sfântu Gheorghe vizita echipei ACS Șoimii Șimand, penultima clasată. Oaspeții au venit cu intenția de a da o replică bună, ceea ce au și reușit în prima parte a jocului, astfel că la pauză Sepsi-SIC avea un avantaj minim, 2-1. Situația s-a schimbat la reluare și băieții pregătiți de Mánya Szabolcs s-au impus fără probleme, rezultat final 7-2. Marcatorii golurilor au fost: Kusztos, Bede și Veress - câte două reușite, respectiv Máthis.

Până la disputarea întregii etape, Sepsi-SIC ocupă poziția a treia în clasament cu 28 de puncte. În ceea ce privește prezența alb-verzilor în Cupa României, aceștia și-au aflat primul adversar, ACS Korondy Junior 2017 Corund, în cadrul optimilor de finală. Partida o vor disputa în deplasare, iar în cazul calificării o vor avea ca adversară pe învingătoarea dintre AS Inter Gheorgheni și ACS West Deva.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.