SPORT 8 ianuarie 2024

Debut cu victorie în 2024 pentru Sepsi-SIC

de Marius Raczek | 898 vizualizări

În prima partidă disputată în acest an, Sepsi-SIC a trecut de CSM Târgu Mureș cu rezultatul de 108-52, întâlnirea fiind programată în cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Liga Națională de Baschet Feminin a programat partidele din etapa a 8-a, campioana en-titre, Sepsi-SIC, trecând fără probleme, la un scor confortabil de CSM Târgu Mureș, ultima clasată, rezultat 108-52 (25-14, 32-15, 27-10, 24-13). Principalele marcatoare au fost: Hristova (22 de puncte), Green (16 puncte) și Nystrom (15 puncte). Cu acest succes, Sepsi-SIC continuă să rămână în fruntea clasamentului cu procentaj maxim, șapte victorii din tot atâtea posibile.

Să menționăm faptul că la finalul anului trecut, derby-ul care trebuia să se dispute la malul mării, CSM CSU Constanța - Sepsi-SIC, nu a mai avut loc fiind amânat. Motivul a fost uluitor, sala din Constanța fiind închiriată, la aceeași dată, așa cum se știa inițial pentru un concert de colinde, pentru ca apoi să reiasă faptul că pe scenă se va afla un celebru manelist. În aceste condiții derby-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin a fost reprogramat pentru o dată din acest an.

Luna ianuarie va fi o lună plină pentru Sepsi-SIC, fetele pregătite de Zoran Mikes urmând să dispute nu mai puțin de șapte partide, dintre care trei în campionat și alte patru în cadrul fazei grupelor EuroLeague.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.