SPORT 19 iunie 2019

De citit și de distrat! Eu cu Fane am comentat în direct golul lui Pușcaș

de Covasna Media | 788 vizualizări

Din seria momentelor pentru care merită să trăiești. Așa pot începe ca să vă deschid apetitul pentru lectura postării. 

Azi a început Campionatul European de fotbal tineret U21. România - Croația a debutat la 19.30, iar eu am avut inspirația de a le cere colegilor de la Radio Vocea Armatei, dislocați pentru un exercițiu la Bordușani, în județul Ialomița, să surprindem așa, de palmares, câteva secvențe din acest meci. Zis și făcut, oamenii mi-au înțeles nebunia și m-au băgat în direct, prin telefon, la ora 19.35. După câteva fraze de introducere, de ambianță, am avut ocazia să și descriu ce se întâmplă în teren, grație transmisiunii TVR. Ați ghicit, exact faza la care, după consultarea sistemului video, s-a dictat penalty pentru România.

Evident că am rămas în transmisiune directă și am avut ocazia să mă bucur în stil sud-american, în direct, de acest gol. Faza tare este că la fel a făcut și Ștefan, fiul meu de cinci ani. Nu m-am sfiit și am spus, chiar la microfon, că Ștefan m-a acompaniat la acest gol, cu o voce potrivită vârstei.

Ce să mai, superb! Sau cel puțin așa mi s-a părut mie! Orice comentator visează să aibă de comentat un gol al naționalei sale. 

Nu vă mai spun că apoi când m-a sunat Bogdan, să îmi spună că am fost foarte inspirați pentru această relatare, Ianis Hagi marca golul al doilea. Acum însă nu mai eram în direct!

Cred că și vecinii au aflat că România a marcat, atunci când eu aveam legătura radiofonică!

Povestea merge mai departe! Hai România...

Eu, Cristi Frisk, adică, sunt comentator la Look Sport. De mai multe ori l-am luat pe Ștefan în cabina de comentator, el demonstrând o răbdare stoică pentru un copil de grădiniță. Adică dacă merge la meci nu mă încurcă la munca de comentariu.

Fotografia atașată este și ea sugestivă. Noi doi, anul trecut, la Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc. El îmi ținea microfonul canalului Futsal România, aparținând Federației Române de Fotbal, la turneul final al Campionatului Național de futsal U19.

Cristian Frisk  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.