SPORT 20 decembrie 2023

Damașcan, Kallaku și Storck, între superlativele Ligii Profesioniste de Fotbal

de Marius Raczek | 939 vizualizări

După etapa a 20-a, Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe Vitalie Damașcan jucătorul meciului Sepsi OSK-CFR Cluj, în timp ce Sheriff Kallaku a fost nominalizat în echipa ideală a rundei, al cărei antrenor este Bernd Storck.

Deși a traversat o perioadă mai puțin fastă, Sepsi OSK a legat, de la venirea pe banca tehnică a lui Bernd Storck, trei victorii în Superliga. În momentul de față alb-roșii sunt pe loc de Play-Off, adică pe poziția a cincea, la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj și Farul Constanța.

CFR Cluj a condus la pauză, în partida de pe Sepsi Arena, dar inspirat, antrenorul Bernd Storck i-a introdus după pauză pe Sheriff Kallaku și Vitalie Damașcan, exact oamenii care aveau să decidă soarta partidei. Vitalie Damașcan a fost desemnat jucătorul meciului, din păcate, însă, „nu a prins” cum se spune, un loc în echipa ideală a etapei. În schimb a fost nominalizat Sheriff Kallaku, cu următorul argument: „Introdus la pauză, a schimbat în bine evoluţia covăsnenilor. A marcat golul care a readus-o pe Sepsi OSK în joc”. Pe lângă Sheriff Kallaku, în ceea ce privește echipa ideală, antrenorul acesteia a fost desemnat, de către Liga Profesionistă de Fotbal, Bernd Stock, cu motivația: „Inspirat la schimbări, a bifat a treia victorie, rezultat care a urcat-o pe Sepsi pe un loc de Play-Off”.

Pentru Sepsi OSK urmează ultima partidă din acest an, o deplasare dificilă la FC Hermannstadt, partida fiind programată joi, 21 decembrie, cu începere de la ora 17:00.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.