SPORT 23 octombrie 2023

Dacă nici acum, atunci când?

de Marius Raczek | 666 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 18:00, în etapa a 13-a din Superliga, Sepsi OSK o va avea ca adversară pe FC Botoșani, o partidă în care alb-roșii nu-și mai permit să piardă puncte, având în vedere situația din clasament.

Sepsi OSK traversează cea mai grea perioadă a sa, așa cum au declarat în nenumărate rânduri și conducătorii clubului, un aspect care se poate vedea, însă, fără alte explicații, în parcursul din ultimele șase etape de campionat care au însemnat tot atâtea înfrângeri.

Deși Liviu Ciobotariu declara înaintea partidei de la Iași că aceasta este ca o finală, înfrângerea nu a adus, deocamdată, vreo schimbare, de niciun fel. Desigur, la Iași, Sepsi OSK a avut șansa ei, dar a ratat un penalty și a avut un gol anulat, după decizia VAR. Dincolo de aceste aspecte, jocul în sine a fost la fel de tern.

Poate că de această dată, cu FC Botoșani, cel mai facil adversar din ultima vreme, conform situației din clasament, Sepsi OSK să dovedească faptul că locul 12 nu reflectă adevărata valoare a echipei.

Pentru FC Botoșani, fiecare partidă este o luptă de a evita ultima poziție din clasament. Un sezon slab pentru trupa lui Dan Alexa, care în 12 etape a adunat doar șase remize, FC Botoșani fiind singura echipă fără victorie până în acest moment. Cu siguranță nu va fi ușor pentru Sepsi OSK în aceste condiții, iar partida se anunță de foc, între două echipe care caută doar victoria.

Istoria întâlnirilor directe consemnează 17 partide. De șase ori s-a impus FC Botoșani, în patru rânduri Sepsi OSK, alte șase dispute terminându-se la egalitate. Ultima partidă disputată la Sfântu Gheorghe între cele două echipe, a adus pentru Sepsi OSK cea mai mare victorie în Superliga, un 7-0, la care și-au adus contribuția Rondon și Tudorie (ambii cu două reușite), Achahbar, I. Gheorghe și Golofca.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.