SPORT 11 octombrie 2017

Cupa Voluntarilor a ajuns la a VI-a ediţie

de Covasna Media | 849 vizualizări

În data de 7 octombrie a fost organizată a șasea oară consecutiv „Cupa Voluntarilor”, de către Asociația Turul Madar, la Sala Sporturilor din Sf. Gheorghe. În fiecare an, în cadrul evenimentului este căutată cea mai sportivă echipă voluntară din cadrul unei organizații neguvernamentale sau religioase. Baza competiției a fost dată de probele sportive non-formale, echipele trebuind să parcurgă în total șase probe compuse din exerciții strategice și de abilitate. La eveniment s-au înscris nouă echipe din județul Covasna.

Ziua a început cu „fotbalul orb” care a fost urmat de cinci exerciții: portul „Oului”, jocul XO cu persoane, Tandemul mersul cu bicicleta pe un traseu și jocul cu popicele. La fiecare sfârșit de probă echipele au fost punctate, și câștigătorul evenimentului a fost acea echipă care a strâns cele mai multe puncte pe durata probelor.

La finalul zilei, locul întâi a fost ocupat de către Serviciul de Ajutor Maltez. Locul doi a revenit echipei Asociației Tinerilor Maghiari din Covasna, iar locul trei echipei Consiliul Elevilor din Grupul Școlar „Puskás Tivadar”.

Mulțumim pentru participare echipelor Asociația Zold Nap, Caritas Alba Iulia din Tg. Secuiesc, Echipei KOVAKŐ, Asociația de Tineret David Ferenc din Sf. Gheorghe, Clubul de Tineret pentru Micfalău și Echipa REDHELP din cadrul Crucea Roșie Română Filiala Covasna. Mulțumim pentru profesionalismul echipei de prim ajutor, care a fost asigurată în parteneriat de către Cruce Roșie filiala Covasna.

Evenimentul a fost susținut de către Primăria Municipiului Sf. Gheorghe, Fundația Communitas și Bon Sweet Bon SRL.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.