SPORT 7 iunie 2010

Cupa Pompierilor la futsal

de Covasna Media | 502 vizualizări
În perioada 3-4 iunie s-a desfăşurat etapa I - faza interjudeţeană a Campionatului de futsal – Cupa Asociaţei Sportive a Pompierilor din România. La acest eveniment, ce a avut loc la Sala Sporturilor ” Kati Szabo” din municipiul Sfântu Gheorghe, au participat echipe ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Braşov, Harghita, Sibiu, Mureş şi Covasna. Pompierii au aratat că ştiu

În perioada 3-4 iunie s-a desfăşurat etapa I - faza interjudeţeană a Campionatului de futsal – Cupa Asociaţei Sportive a Pompierilor din România.

La acest eveniment, ce a avut loc la Sala Sporturilor ” Kati Szabo” din municipiul Sfântu Gheorghe, au participat echipe ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Braşov, Harghita, Sibiu, Mureş şi Covasna.

Pompierii au aratat că ştiu să joace un fotbal de calitate, partidele desfăşurându-se in sistem turneu, fiecare cu fiecare.

În final cele mai bune echipe au fost ISU Harghita şi ISU Braşov, ce s-au calificat in etapa a II-a – faza zonală, ce va avea loc la Mureş şi la Cluj.

Teme articol: pompieri futsal
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.