SPORT 18 septembrie 2019

Cupa Mondială de rugby se vede la TVR

de Covasna Media | 1207 vizualizări

TVR 1 şi TVR HD transmit în direct şi în exclusivitate principala competiţie de rugby a anului, Cupa Mondială de Rugby. Cel mai important eveniment rugbystic al planetei şi al treilea mare eveniment sportiv al lumii, după Jocurile Olimpice de vară şi CM de Fotbal, începe în 20 septembrie, zi în care telespectatorii vor putea vedea în direct la TVR 1 şi TVR HD ceremonia de deschidere a competiţiei, transmisă de la ora 12.30 şi meciul de deschidere Japonia-Rusia, de la 13.45. 

Ediţia din acest an se desfăşoară în premieră în Asia, mai exact în 14 oraşe ale Japoniei. 20 de echipe, împărţite în patru grupe, se înfruntă pentru câştigarea Cupei Mondiale de Rugby, urmând să joace fiecare cu fiecare.

Primele două clasate din grupe se califică în sferturi. Echipele care termină pe primele două locuri joacă finala, iar celelalte două – finala mică. Echipele care termină competiţia în primele trei locuri se vor califica automat la ediţia următoare a Cupei Mondiale din 2023, care se va disputa în Franţa.

 Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.