SPORT 2 decembrie 2021

Cupa CSM & Open Sfântu Gheorghe: Pentru două zile, Sfântu Gheorghe a fost polul artelor marțiale în România

de Covasna Media | 2525 vizualizări

Competițiile de Judo și Arte Marțiale Ju-Jitsu organizate în cadrul „Cupei CSM & Open Sfântu Gheorghe”, aflată la a V-a ediție în această formă, s-au bucurat de un real succes.

În perioada 27-28 noiembrie 2021 în Sala Sporturilor Szabo Kati din Municipiul Sfântu Gheorghe s-au desfășurat două competiții de Arte Marțiale Ju-Jitsu și Judo cu participare internațională, organizate de cluburile CSM Sfântu Gheorghe și CS SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Covasna și al Consiliului Local Sfântu Gheorghe prin SC SEPSI REKREATIV SA, în condiții dificile de pandemie cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de lege împotriva combateri răspândiri virusului Covid-19. Practic, pentru două zile, Sfântu Gheorghe a fost polul artelor marțiale în România.

În data de 27 septembrie s-au derulat competițiile de Arte Marțiale – ju-jitsu la toate formele practicate în România, sistemul IJJF, mai precis ju-jitsu fighting, ju-jitsu ne-waza (jiu-jitsu brazilian) și ju-jitsu demonstrativ la cele două forme clasic și show. La toate aceste forme au participat un număr de 449 de sportivi din întreaga țară mai precis de la 14 cluburi: Aquila Giurgiu, Art Of The Samurai Sf. Gheorghe, Bittan Academy Brașov, Budo Seishin București, CSM Sf. Gheorghe, Invictus București, Kokoro Brașov, Marina Constanța, Napoca Ju-Jitsu Academy din Cluj-Napoca, Nomad Spirit Bodoc, Red Dragon Reghin, Sakura Mureș, Shin Do Brașov, Show Time Sf. Gheorghe.

Clasamentul final pe cluburi participante a fost următorul:

Locul I Marina Constanța

Locul II Kokoro Brașov

Locul III Budo Seishin București

În data de 28 noiembrie, în aceeași locație, s-au desfășurat competițiile de judo la două forme:  judo clasic și judo ne-waza. La aceste probe au fost înscriși 382 sportivi din România și Ucraina, de la 17 cluburi, după cum urmează: AMV București, CSS 2 București, CS Mako Ryu București, CSM Bacău, CSM Onești, CSM Sf. Gheorghe, CSS Steaua București, CSS Focșani, Kontact Sport Giurgiu, Marina Constața, Samurai OPS Sf. Gheorghe, SCM 1 Bacău, SCM 2 Bacău, SCM-PC Bacău, Sport Club M. Ciuc, U-CSM Cluj-Napoca, Ucraine Judo.

Clasamentul final a fost următorul:

Locul I Marina Constanța

Locul II CSS Steaua București

Locul III Ucraine Judo

Competiția s-a desfășurat în condiții bune, în sală au intrat doar sportivii testați cu toate documentele clare, iar sportivilor care au refuzat testarea nu li s-a permis accesul în sala de competiție.

Le mulțumim tuturor acelora care ne-au ajutat la organizarea și desfășurarea acestei competiții în aceste condiții deosebit de grele. Am demonstrat încă o dată că familia artelor marțiale este o forță începând de la sportivi și părinții acestora, precum și de la susținătorii, prietenii și cunoștințele acestor sportivi minunați.

Mulțumim pentru sprijin în organizarea acestor competiții: domnului director George Carcadia – CSM Sfântu Gheorghe, domnului director Bodor Lorand și domnului administrator Kalman Csaky de la SC SEPSI REKREATIV SA, precum și tuturor angajaților de la CSM și SC SEPSI RECREATIV SA pentru sprijinul acordat, Asociației Salvatore pentru serviciile medicale precum și domnului Kovacs Mihaly jr. – Hotel CASTEL din Sfântu Gheorghe și întregii echipe de voluntari.

Felicitări și mulțumiri tuturor cluburilor participante, sportivilor, antrenorilor, arbitrilor și părinților pentru efortul depus de a ajunge la această competiție precum și pentru înțelegerea acordată organizării acestei competiții în condiții speciale.

Organizatori coordonatori ai evenimentului,

Antrenorii Cristina și Petru Oltean

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.