SPORT 27 noiembrie 2017

„Cupa Crăciunului 2017 la Judo si Arte Marțiale”, organizată de Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe, o reală reușită

de Covasna Media | 839 vizualizări

În data de 24.11.2017, în sala de judo a Clubului Sportiv Samurai OPS din Sfântu Gheorghe s-a desfășurat „Cupa Crăciunului 2017”, competiție destinată sportivilor începători organizată într-o manieră a prieteniei şi fair  play-ului la judo şi ju-jitsu la toate sistemele de luptă competițională.

La startul competiției s-au aliniat in jur de 70 sportivi din 5 cluburi din ţară: CS Bittan Academy Brașov, CS Ion Strat Bacău, CSM Sfântu Gheorghe,  CS Kimura Tg Secuiesc şi CS Samurai OPS, la finele competiției toți sportivii prezenți au fost premiați cu diplome, medalii şi dulciuri, astfel toţi copii au plecat acasă mulțumiți cu dorința de-a participa şi la alte competiţii de acest gen chiar dacă pentru unii dintre aceştia a fost prima competiţie la care au participat. Scopul acestei competiții a fost unul de atragere a copiilor spre sportul de performantă, obiective fiind atinse în proporție de 100 %.

Clasamentul final pe cluburi participante în funcție de rezultatele obținute a fost următorul: Locul I CSM Sf. Gheorghe, Locul II CS Bittan Academy şi Locul III CS Ion Strat Bacău, cubul SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe în calitate de organizator nu a intrat in calculul  clasamentului.

Mulțumim pe această cale Consiliului Local Sfântu Gheorghe prin proiectul Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul ,  tuturor celor prezenți , sportivi ,antrenori, părinți, sponsori .

Antrenor Cristina Oltean

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.