SPORT 26 februarie 2021

Cupa Îndrăgostiţilor de tenis de câmp, ediţia a IV-a

de Covasna Media | 1113 vizualizări

Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului și Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Asociaţia Cultural-Ştiinţifică „Carpaţii Răsăriteni”, Asociația Română a Jocurilor și Sporturilor Tradiționale și Primăria Întorsura Buzăului, organizează în data de 27.02.2021 evenimentul sportivCupa Îndrăgostiţilor de tenis de câmp”, Ediţia a IV-a, adresat echipelor de amantori mixte, programat în Sala de Sport „Valeriu Bularca” şi Sala de Sport a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 09:00.

Cupa Îndrăgostiţilor de tenis de câmp” promovează tenisul de câmp ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber. Evenimentul este dedicat ”Dragobetelui”, sărbătoare tradiţională românească ce marchează ziua iubirii şi începutul unui nou anotimp.

În cadrul evenimentului „Cupa Îndrăgostiţilor de tenis de câmp”, Ediţia a IV-a, vor fi organizate următoarele:

- Turneul de tenis de câmp adresat echipelor mixte (băiat-fată), formate din jucători/ jucătoare de nivel începător şi mediu;

- Expoziţia foto-documentară „Sud-estul Transilvaniei în contextul Marii Uniri”, care cuprinde documente scrise, fotografii, hărți și componente informaționale grupate pe mai multe teme și subteme, de la Primul Război Mondial (1914-1918) până la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, din 1 decembrie 2018. Expoziția prezintă rolul pe care l-au avut comunitățile românești din această zonă la desăvârșirea Marii Uniri.

- Campania națională media de prevenire a consumului de noi substanțe psihoactive „FII LIBER!”, implementată la nivel local de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, din cadrul Agenției Naționale Antidrog. Campania urmărește informarea, educarea și conștientizarea întregii comunități locale în legătură cu efectele și riscurile consumului de substanțe noi psihoactive, în vederea neînceperii şi/sau evitării trecerii de la consumul ocazional sau recreaţional, la consumul regulat la nivelul populaţiei generale. 

Turneul de tenis de câmp se va desfăşura în data de 27 februarie 2021, după următorul program:

- 09:00 – 13:00 - Desfăşurarea partidelor din faza grupelor şi a semifinalelor (Sălile de sport „Valeriu Bularca” şi „Mircea Eliade”)

- 13:30 – 15:30 - Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

- 16:00 – 16:30 - Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”).

Vă aşteptăm!

Comitetul de organizare

Bogdan Stroie, Dan Buzea, Costel Iagăr

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.