SPORT 7 aprilie 2011

Cupa “Sfântu Gheorghe” ediţia 2011 la futsal

de Covasna Media | 551 vizualizări

În perioada 8-9 aprilie, la Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe va avea loc Cupa “Sfântu Gheorghe” ediţia 2011 la futsal, organizată de Asociaţia “Pompierii Covăsneni”, Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România - Sucursala Covasna şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 1 şi Regiunea 3 Covasna, după următorul program: Vineri, 8 aprilie, între orele 9-15; Sâmbătă, 9 aprilie, între orele 10-14.

La acest turneu internaţional vor participa următoarele echipe: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Covasna; Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna; Poliţia din Paks-IPA (Ungaria); Pompierii din Győngyős  (Ungaria); Pompierii Centralei Nucleare din Paks (Ungaria); Pompierii din Paks (Ungaria); Pompierii din Hodonin (Cehia); Pompierii din Galanta (Slovacia).

Competiţia se va desfăşura în deplinul spirit al fairplay-ului şi cu scopul de a lega prietenii. Spectatorii sunt aşteptaţi cu mare drag la acest eveniment, intrarea fiind liberă.

Compartimentul  Informare și  Relaţii  Publice

Plt. Tolvaj Marian-Marius

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
atti, 11 aprilie 2011
Fair-play???meciurile au fost arbitrate de 2 pompieri,colegi de serviciu cu cei din echipa isu cv!!! Felicitari campionilor-ipa paks!!!Au jucat super.
JOZSEF, 7 aprilie 2011
Ce fair-play cand politia a facut echipa la recomandarea domnului Buceleanu care nu a putut trecem de psihologicul de a devenii JAC in armata. Dar a devenit militean datorita limbi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.