SPORT 4 februarie 2024

Cu o victorie, Sepsi OSK ar rămâne pe un loc de Play-Off

de Marius Raczek | 1126 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 15:30, Sepsi OSK va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, o partidă între două vecine de clasament, oltenii având în acest moment cu un punct mai mult decât alb-roșii pregătiți de Bernd Storck.

De la venirea pe banca tehnică a lui Bernd Storck, Sepsi OSK înregistrase cinci partide fără înfrângere, iar alb-roșii au urcat în primele șase echipe din clasament. La Arad, însă, a venit și primul eșec cu tehnicianul german pe bancă, jocul rezultatelor menținând-o totuși pe Sepsi OSK în zona de Play-Off. Fiecare punct este vital, iar despre meciul cu Universitatea Craiova, în prefața meciului, Bernd Storck a declarat: „Am să încep cu absențele, Darius Oroian și Isnik Alimi sunt accidentați, Marius Ștefănescu suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene. Restul jucătorilor sunt ok, ne-am antrenat bine în aceste zile. Am discutat mult pe marginea ultimei partide, nu sunt mulțumit de jocul făcut la Arad, știm care au fost problemele. E o provocare partida cu Craiova, au cu un punct mai mult ca noi, și desigur vrem să câștigăm. Suntem pe poziție de Play-Off, vrem să păstrăm această poziție, și, de ce nu, să urcăm, chiar dacă vom avea o partidă dificilă. Nu cred că atingerea obiectivului pune presiune pe noi, ci trebuie să o privim pozitiv, ca pe o motivație. Ne cunoaștem bine adversarul și știm la ce să ne așteptăm”.

Universitatea Craiova se află pe poziția a cincea în clasamentul Superligii, ultima victorie însă datează din 2 decembrie anul trecut. De atunci, trupa pregătită de bulgarul Ivaylo Petev a înregistrat două remize și trei înfrângeri. În ultimele două etape oltenii au pierdut în fața unor contracandidate la accesul în Play-Off, chiar pe propriul teren, 1-2 cu Farul Constanța și 0-3 cu FCSB.

Istoria întâlnirilor directe consemnează 19 partide. De șase ori s-a impus Sepsi OSK, de opt ori Universitatea Craiova, alte cinci întâlniri terminându-se la egalitate. În ultimele două partide disputate la Sfântu Gheorghe, craiovenii au câștigat de fiecare dată, cu 1-0 și 2-1. Partida din turul acestui sezon a revenit tot alb-albaștrilor, rezultat 2-1, scorul fiind decis încă din prima repriză, pentru Sepsi OSK golul a fost marcat de Ștefănescu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.