SPORT 5 octombrie 2023

Cu gândul la victorie, în deplasare la CFR Cluj

de Marius Raczek | 695 vizualizări

Sepsi OSK se deplasează la Cluj-Napoca pentru partida restantă din etapa a 5-a, cu CFR, dispută programată astăzi, cu începere de la ora 20:00.

Pentru Sepsi OSK va fi o partidă dificilă, mai ales că în ultimele trei întâlniri a pierdut de tot atâtea ori. E drept că adversarele au fost Universitatea Craiova, FCSB și Farul Constanța, dar acum urmează CFR Cluj, tot una din forțele Superligii. În prefața partidei, antrenorul Liviu Ciobotariu s-a arătat încrezător în echipă, și a declarat că Sepsi OSK va merge la victorie: „Este un joc foarte important pentru noi, din mai multe puncte de vedere. Venim după o serie de meciuri neconcludente, și ca exprimare în teren, și ca rezultate, astfel că avem nevoie de un rezultat pozitiv. Trebuie să ne apropiem de primele șase locuri, deoarece avem ca obiectiv accederea în Play-Off. Va trebui să ne recăpătăm moralul, astfel că partida de la CFR poate fi o astfel de oportunitate, din acest punct de vedere. Chiar dacă CFR este o echipă puternică, ne dorim să câștigăm. Atitudinea echipei este cheia succesului”.

În ultimele cinci partide disputate, CFR Cluj s-a impus de patru ori, fiind învinsă doar pe terenul echipei Rapid București. Astfel, în clasamentul la zi, CFR Cluj ocupă poziția secundă, și cu siguranță își dorește, la rândul ei, cele trei puncte pentru a se apropia de liderul FCSB care a obținut doar o remiză, pe propriul teren, cu Universitatea Cluj.

Istoria confruntărilor directe, dintre Sepsi OSK și CFR Cluj, consemnează 18 întâlniri în primul eșalon valoric. Clujenii s-au impus de 14 ori, Sepsi OSK o singură dată, alte trei partide terminându-se la egalitate. Singurul succes al alb-roșiilor datează din 2021, chiar la CFR acasă, un 1-0, prin golul marcat de Safranko. Nu trebuie, însă, să uităm superbele victorii din Supercupa României, 2-1, sau acel 3-0 din Cupa României contra echipei din Gruia.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.