SPORT 12 ianuarie 2023

Cu gândul la calificare

de Covasna Media | 542 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi Arena va găzdui manșa retur din prima fază de Play-Off a EuroCup, în care Sepsi-SIC o va întâlni pe Basket Namur Capitale din Belgia.

Sepsi-SIC privește cu încredere către partida cu Basket Namur Capitale, echipa pregătită de Zoran Mikes pornind de la un avantaj de 19 puncte. În Belgia, covăsnencele au dominat partida și și-au adjudecat toate cele patru sferturi. Mai mult, moralul echipei este foarte bun, Sepsi-SIC învingând în prima etapă din acest an, în Liga Națională de Baschet Feminin, cu mai mult de 100 de puncte marcate, fiind liderul incontestabil al competiției.

Referitor la această partidă, și mai ales la cele care vor urma, clubul Sepsi-SIC a anunțat pe pagina oficială de facebook un interesant concurs pentru clasele gimnaziale și liceale, cu dorința de a atrage tinerii spre baschet, dar și de a susține campioana en-titre a României: „Susține-ne echipa ! Anunțăm un concurs pentru clasele gimnaziale și liceale din Sfântu Gheorghe. La finalul sezonului, câștigătorii vor fi cei care vor participa la meciurile noastre în cel mai mare număr și de cele mai multe ori. Pe lângă elevi, sunt admiși gratuit și profesorii însoțitori. Câștigătorul final se va determina pe baza unui sistem de punctaj, meciurile din EuroCup aducând punctaj triplu, iar cele din campionat și Cupa României punctaj dublu. Atenție: primiți puncte în plus pentru creativitate! Punctele vor fi totalizate la sfârșitul lunii aprilie, după finala campionatului. Rugăm profesorii însoțitori să indice la intrare din ce școală provin, precum și clasa și numărul de elevi care vin la meci. Să fie gălăgie în Sepsi Arena! Haide, Sepsi-SIC! (...) Clasa câștigătoare va fi recompensată cu bilete la Aqua Park, iar elevii se vor putea deplasa la Brașov cu autobuzul clubului nostru. Ocupanții locului doi pot viziona un film la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe, iar ocupanții locului trei vor primi tricouri de fani. În plus, elevii celei mai bune școli vor primi suveniruri personalizate” – este postarea făcută pe site-urile de socializare.

În cazul calificării în optimile EuroCup, Sepsi-SIC va întâlni învingătoarea din dubla manșă dintre LDLC ASVEL Feminin Lyon (Franța) și VBW Arka Gdynia (Polonia); în tur, franțuzoaicele s-au impus cu 86-62. Partidele din faza optimilor vor avea loc pe 26 ianuarie, respectiv 1 februarie.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.