SPORT 21 aprilie 2023

Cu gândul la a doua victorie din Play-Off

de Marius Raczek | 878 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, pe Sepsi Arena, Sepsi OSK și Universitatea Craiova vor juca, în prologul etapei a 5-a din Play-Off-ul Superligii, o partidă dificilă pentru alb-roșiii, dar cu gândul la al doilea succes în această fază a competiției.

Deși a fost învinsă pe terenul campioanei en-titre, CFR Cluj, Sepsi OSK privește încrezătoare către următoarea provocare, partida cu Universitatea Craiova. Așa cum spunea în prefața meciului, antrenorul Cristiano Bergodi: „Am pierdut la CFR, dar, în această săptămână, băieții s-au antrenat cu ambiție, îi simt în vână, și sper să ne facem jocul așa cum am făcut-o și cu Rapid, la ultimul meci jucat acasă”. Desigur este o perioadă încărcată pentru covăsneni, căci la cinci zile distanță este programată semifinala din Cupa României, dar cu siguranță există dorința de a confirma și în Play-Off cu o nouă victorie.

Universitatea Craiova vine la Sfântu Gheorghe după prima victorie din Play-Off, un 3-1 cu Rapid București pe propriul teren, un succes care a făcut ca trupa lui Eugen Neagoe să vrea la mai mult. Echipa din Cetatea Băniei a început să-și spere chiar la câștigarea campionatului, în acest moment aflându-se pe poziția a patra, la șapte puncte de liderul Farul Constanța, dacă va câștiga toate partidele care au mai rămas de disputat, iar drumul lor începe pe Sepsi Arena.

În istoricul primului eșalon valoric, Sepsi OSK și Universitatea Craiova s-au întâlnit de 16 ori. Șase victorii au revenit oltenilor, de cinci ori s-a impus Sepsi OSK, alte cinci partide terminându-se remiză. Ultima, și cea mai consistentă victorie pentru Sepsi OSK, s-a consemnat sezonul trecut, a fost atunci un 3-1 la Sfântu Gheorghe, prin golurile marcate de Luckassen și dubla lui Achahbar. În sezonul regulat al ediției în curs la Craiova, a fost remiză, 2-2, iar la Sfântu Gheorghe a câștigat Universitatea Craiova cu 1-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.