SPORT 7 octombrie 2009

Cu două jucătoare de la SEPSI B.C., România a câştigat Jocurile Francofoniei la baschet feminin

de Covasna Media | 823 vizualizări
Baschetul feminin începe să ridice fruntea sus şi se poate mândri că a reuşit să aducă în ţară un trofeu prestigios, după un turneu echilibrat, cu 10 echipe din ţări francofone, la ediţia din acest an a Jocurilor Francofoniei din Beirut / Liban. După ce au câştigat toate meciurile din grupă, cu Senegal, Belgia, Liban şi Camerun, în semifinale au depăşit Tunisia şi în finală din nou Senegal cu 70-53, echipă care eliminase în

Baschetul feminin începe să ridice fruntea sus şi se poate mândri că a reuşit să aducă în ţară un trofeu prestigios, după un turneu echilibrat, cu 10 echipe din ţări francofone, la ediţia din acest an a Jocurilor Francofoniei din Beirut / Liban.

După ce au câştigat toate meciurile din grupă, cu Senegal, Belgia, Liban şi Camerun, în semifinale au depăşit Tunisia şi în finală din nou Senegal cu 70-53, echipă care eliminase în cealaltă semifinală Franţa.

Cele două internaţionale din echipa noastră, Vass Ildiko şi Cristina Ciocan, au fost piese importante în angrenajul echipei naţionale şi suntem convinşi că mai multe despre performanţa de la acest început de sezon ne vor povesti chiar ele la reîntoarcerea în ţară. Detalii în Observatorul de Covasna de astăzi!

Sursa foto: sepsibc.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vali, 7 octombrie 2009
Bravo Fetelor! Bravo Ildikó si Cristina!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.