SPORT 30 mai 2021

CSM Sfântu Gheorghe: rezultate excelente la finala Campionatului Național de Judo juniori U16 ani

de Iulia Drăghici - Taraș | 1012 vizualizări

Rezultate excelente obținute de sportivii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe la finala pe țară a Campionatului Național de Judo juniori U16 ani. Veronica-Elena Oltean a obținut locul I și titlul de campioană națională și medalia cu aur și Radu Boieriu – Nicolae, locul III, medaliat cu bronz.

În acest weekend, în Poiana  Brașov s-au desfășurat Campionatele Naționale de JUDO juniori U 16 ani, finala pe țară. La această competiție au participat peste 300 sportivi din întreaga țară, peste 200 cluburi de judo afiliate Federației Române de Judo.

Clubul Sportiv Municipal a participat la această competiție cu 4 judocani pregătiți de antrenorii de judo și arte marțiale Petru și Cristina OLTEAN, rezultatele acestora fiind următoarele: Veronica OLTEAN -campioană națională, Locul I, medaliată cu aur, Radu BOIERIU, Locul III, medaliat cu bronz, Gabriel MUNTEANU, Locul V și Cristina LAZĂR care pierde în primul meci printr-o greșeală tehnică cu o sportivă foarte bună din Lotul României la această categorie de ani.

Competiția a fost una puternică cu foarte mulți sportivi de valoare la categoriile de greutate, regret faptul că Gabriel Munteanu pierde medalia în semifinală și pierde finala mică, ulterior clasându-se astfel doar pe locul V după o evoluție foarte bună, acesta surclasându-i pe toți adversari prin Ipoon (înainte de limită) la o categorie grea cu 21 sportivi înscriși. Sunt foarte fericit că fetița mea Veronica Oltean a reușit să devină pentru a doua oară Campioană Națională și Răducu Boieriu a luat medalie, eforturile și sacrificiile lor au dat roade, Veronica se antrenează zilnic 3 - 4 ore după orele de cursuri la școală, aceasta având și rezultate bune la învățătură. Mulțumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în obținerea acestor rezultate deosebit de bune”, a transmis antrenorul Petru Oltean.

Sursa: comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.