SPORT 17 noiembrie 2010

CSM Sfântu-Gheorghe, locul 2 la Cupa „Shin Daito”

de Covasna Media | 644 vizualizări
Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe Secţia Arte Marţiale a participat la sfârşitul săptămânii trecute la Cupa „Shin Daito” şi prima ediţie a Campionatelor Naţionale de Pangration (W.P.A.F.) organizate în România cu scopul de selecţie în vederea participări la Campionatele Mondiale de Pangration Atblima (stil de arte marţiale grecesc între primele sporturi acceptate de jocurile olimpice), care se vor desfăşura în Grecia

Clubul Sportiv Municipal Sf. Gheorghe Secţia Arte Marţiale a participat la sfârşitul săptămânii trecute la Cupa „Shin Daito” şi prima ediţie a Campionatelor Naţionale de Pangration (W.P.A.F.) organizate în România cu scopul de selecţie în vederea participări la Campionatele Mondiale de Pangration Atblima (stil de arte marţiale grecesc între primele sporturi acceptate de jocurile olimpice), care se vor desfăşura în Grecia în luna decembrie.

La această competiţie au participat aproximativ 135 sportivi din 9 cluburi din ţară, la patru forme de concurs (Campionatele Naţionale de Pangration Atblima, Cupa Ju-Jitsu Full Contact, Cupa Ju-Jitsu Semi-contact IJJF şi Cupa Ju-Jitsu Duo-demonstrativ IJJF).

Lotul CSM Sf. Gheorghe de Arte Marţiale, condus de antrenor Oltean Petru, a reuşit să ocupe locul 2 în clasamentul pe cluburi, din 10 participanţi la această competiţie 9 reuşind să urce pe podium de mai multe ori, cel de-al zecelea sportiv accidentându-se în primul meci şi neputând lupta în continuare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Alin, 17 noiembrie 2010
Felicitari ;)
Mirela, 17 noiembrie 2010
Felicitări participanţilor şi antrenorului!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.