SPORT 8 noiembrie 2010

CSM Sfântu Gheorghe, două victorii şi o înfrângere

de Covasna Media | 402 vizualizări
Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe a găzduit la acest sfârşit de săptămână trei partide de handbal din Divizia A, două dintre partide terminându-se cu victoria CSM-ului. Echipa de fete a Clubului a terminat învingătoare partida de duminică cu scorul de 37-31 împotriva celor de la Universitatea Timişoara, o victorie obţinută destul de greu de echipa locală. Prima repriză a fost una foarte strânsă, scorul

Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe a găzduit la acest sfârşit de săptămână trei partide de handbal din Divizia A, două dintre partide terminându-se cu victoria CSM-ului.

Echipa de fete a Clubului a terminat învingătoare partida de duminică cu scorul de 37-31 împotriva celor de la Universitatea Timişoara, o victorie obţinută destul de greu de echipa locală. Prima repriză a fost una foarte strânsă, scorul de pe tabela de marcaj fiind egal până aproape de finalul reprizei când CSM-ul a reuşit să se distanţeze la două goluri diferenţă de echipa din Timişoara.

Partea a doua a meciului a fost mult mai bună pentru echipa din Sfântu Gheorghe care s-a distanţat la o diferenţă de 5 goluri de timişorence în prima jumătate a reprizei a II-a. Echipa din Timişoara a reuşit să reducă din handicap spre sfârşitul meciului şi datorită mai multor ratări ale fetelor de la CSM dar nu pentru mult timp, echipa din Sfântu Gheorghe reuşind să se distanţeze iar de echipa de pe Bega astfel partida încheindu-se cu scorul de 37-31 pentru Sfântu-Gheorghe, care înregistrează astfel o nouă victorie.

Victorie şi înfrângere pentru băieţi

Ce-a de-a doua victorie a aparţinut juniorilor de la CSM Sfântu Gheorghe, care au reuşit să facă spectacol cu echipa CSŞ Junior CRCT Braşov cu o diferenţă de 12 goluri. Partida încheiată cu scorul de 41-29, a fost una foarte uşoară pentru echipa antrenată de Viorel Bărbos, care şi-a demonstrat superioritatea în faţa băieţilor de la Braşov.

Nu acelaşi lucru se poate spune de tânăra echipă ce evoluează în competiţia de seniori care a fost înfrântă sâmbătă pe teren propriu de HC Teleorman-Alexandria cu scorul de 33-25.

Etapa viitoare toate cele trei echipe vor juca în deplasare astfel:

Sâmbătă, 13 noiembrie - băieţi, seniori – Petrolul Teleajen Lukoil Ploieşti – CSM Sf. Gheorghe

Duminică, 14 noiembrie – fete - CSM Slatina - CSM Sf. Gheorghe

Duminică, 14 noiembrie – baieţi juniori – LPS Braşov – CSM Sf. Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.