SPORT 2 iunie 2020

CSM Sf. Gheorghe începe pregătirea competițională

de Covasna Media | 883 vizualizări

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe reîncepe activitatea sportivă, în cadrul celor 6 secții – atletism, lupte, handbal, judo, arte marțiale, gimnastică.

 Prin intermediul unui comunicat, CSM Sf. Gheorghe informează că, în baza Ordinului nr. 583/15.05 2020 emis de Ministerul Tineretului și Sportului și avizat de Ministerul Sănătății, sportivii clubului încep pregătirea fizică generală în aer liber (stretching, elemente din școala alergării, exerciții de echilbru și orientare spațială din gimnastică, exerciții de tehnică și tactică individuală prin reprezentare mentală a adversarului sau a unei situații specifice de luptă / joc, exersarea fără minge a tehnicilor de joc etc.).

„Sportivii și antrenorii clubului așteaptă cu nerăbdare actualizarea calendarelor competiționale de către federațiile de ramură pentru a se angaja în lupta pentru medalii.

 Până la această dată Federația Română de Handbal, prin Hotărârea C.A. nr. 121/18.05 2020, a aprobat ca echipele calificate la turneele finale de juniori să  dispute jocurile la minimum 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în săli, perioadă estimată pentru finele lunii iulie sau august.

Echipa de juniori 2 masculin a CSM Sf. Gheorghe este calificată în Turneul Final Speranța și considerăm că anul acesta avem șanse reale la o medalie.

Sperăm să recuperăm perioada de întrerupere a pregătirii cât mai repede și în coordonarea antrenorilor Bărbos Viorel și Adespi Marian echipa să fie mobilizată și să poată obține un rezultat cât mai bun.

Toate secțiile sportive ale clubului încep activitatea de pregătire individuală după data de 02.06.2020 urmând ca în funcție de situația epidemiologică și măsurile care vor fi dispuse de minister să poată să înceapă pregătirea centralizată pentru a atinge obiectivele de peformanţă propuse.

 Credem și sper că vom avea la dispoziție resursele financiare necesare pentru a relansa activitatea sportivă de performanță și a trece peste această perioada grea și tinerii să revină pe terenurile de sport, pentru că sportul înseamnă sănătate“, se precizează în comunicatul semnat de directorul clubului, George Carcadia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.