SPORT 2 decembrie 2020

Creștere cu aproape 30% a numărului de copii legitimați la CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 771 vizualizări

Sportivii nou legitimați vor beneficia de un ajutor financiar sub formă de voucher în valoare de 300 lei

În urma aprobării de către Guvern a Ordonanței de Urgență nr. 157 din 03.09.2020, la inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, în vederea creșterii substanțiale, cu aproape 30%, a numărului de copii legitimați, CSM Sfântu Gheorghe a legitimat un număr de 42 de sportivi în cadrul celor 6 secții sportive. Sportivii nou legitimați vor beneficia de un ajutor financiar sub formă de voucher în valoare de 300 lei pentru încurajarea și sprijinirea în practicarea sportului de performanță. 

Directorul CSM Sfântu Gheorghe mulțumește părinților, care în această perioadă dificilă de pandemie au avut încredere în club şi și-au îndreptat copiii pentru a practica un sport, înțelegând faptul că sportul reprezintă atât un element esențial pentru sănătate, cât și o latură esențială în educație, socializare și disciplină.

Mulțumim Ministerului Tineretului și Sportului care a inițiat acest program ca fiind unul dintre cele mai ambițioase măsuri de intervenție în sprijinirea copiilor care doresc să facă sport de performanță, Guvernului României care consideră în continuare că sportul este o prioritate în educație și sănătate, cât și directorului Direcției Județene de Sport și Tineret Covasna, Tiron Marius pentru sprijinul acordat. 

De asemenea, felicit antrenorii clubului care s-au preocupat pentru atragerea de noi sportivi, respectiv Matefi Arpad – Lupte, Ganciu Iulian – Atletism, Oltean Petru – Judo, Oltean Cristina – Arte Marțiale, Botoș Liviu – Gimnastică, Bărbos Viorel și Adespi-Molnar Marian – Handbal.

Asigur toți sportivii și antrenorii că și pe viitor vom depune toate eforturile necesare pentru a pune la dispoziție toate resursele financiare, materiale și umane pentru practicarea sportului de performanță. Porțile Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe sunt deschise tuturor celor care doresc să facă sport într-un cadru organizat, fiind nevoie doar de dorință, ambiție, disciplină și dăruire, sloganul nostru fiind: Performanță, devotament și onoare!

Director CSM Sfântu Gheorghe

George Carcadia

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.