SPORT 12 mai 2022

Craiova, orașul marilor speranțe pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1016 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:30, se va disputa manșa retur a semifinalelor Cupei României, Sepsi OSK urmând să o întâlnească, în Bănie, pe Universitatea Craiova pentru accesul în ultima fază a competiției.

Craiova este orașul de care se leagă speranțele lui Sepsi OSK pentru participarea în competițiile europene. Una dintre variante este eliminarea Universității Craiova și victoria în ultimul act al Cupei României. Desigur, acestă variantă, pe lângă miza expusă, mai are și câștigarea unui trofeu. Cealaltă, este să învingă, tot la Craiova, într-un interval de numai patru zile, pe cealaltă reprezentantă a orașului, U Craiova 1948 și să-și asigure astfel un loc la barajul rezervat primelor două clasate în Play-Out.

În tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK s-a impus cu 2-1. Un rezultat fragil, însă, în condițiile noului regulament, golul marcat de craioveni în deplasare nu va conta în economia calificării. Așa cum declara și antrenorul Cristiano Bergodi: „Avem un avantaj mic după primul meci, așa că va trebui să jucăm cu mult curaj. Craiova este una dintre cele mai bune echipe din campionat. O echipă ofensivă care își creează multe ocazii. Noi trebuie să facem un meci, ca să zic așa, aproape perfect, să găsim spațiile pentru finalizare”.

Sepsi OSK este pentru a doua oară în faza semifinalelor Cupei României, în sezonul 2019-2020 alb-roșii reușind calificarea în finala pe care au pierdut-o la limită, 0-1 cu FCSB.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.