SPORT 4 februarie 2024

Craiova a plecat cu toate cele trei puncte de la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 1197 vizualizări

În etapa a 24-a din Superliga, deși a evoluat în fața propriilor suporteri, Sepsi OSK a fost învinsă cu rezultatul de 3-1 de Universitatea Craiova, acesta fiind al doilea insucces la rând de la venirea lui Bernd Storck.

Oaspeții au intrat mai bine în joc, și au avut o primă oportunitate de a marca prin Silva, reușita acestuia fiind anulată prin decizia VAR. Cu trecerea timpului Sepsi OSK a echilibrat raportul de forțe și Ninaj a avut o bună oportunitate. Câteva minute mai târziu, Gheorghe a recuperat un balon, apoi Debeljuh l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut la colțul lung. La pauză s-a intrat, totuși, cu rezultatul de 1-1, Markovic aducând egalarea în prelungirile primei reprize.

În partea secundă, prima mare ocazie i-a aparținut lui Matei, care a ratat incredibil. Soarta meciul a fost decisă în ultimul sfert de oră. Mai întâi Universitatea Craiova a beneficiat de un penalty, transformat de Koljic, aceasta după ce Oteliță l-a faultat în careu pe Mitriță. Rezultatul final l-a stabilit Crețu, șutul acestuia de la peste 20 de metri oprindu-se în colțul de jos al porții lui Niczuly.

Sepsi OSK rămâne cu 33 de puncte în clasament și va păstra poziția a șasea doar dacă FC Hermannstadt nu obține un rezultat pozitiv din confruntarea cu FC Voluntari. În următoarea etapă alb-roșii vor evolua în deplasare la FCSB.

Superliga, Etapa 24

Sepsi OSK-Universitatea Craiova 1-3 (1-1)

Arbitru: Kovács István. Asistenți: Ovidiu Artene, Gabriel Constantinescu

Au marcat: Debeljuh (33’) – Markovic (45’+1), Koljic (73’ - penalty), Crețu (83’)

Cartonașe galbene: Ninaj (43’), Oteliță (73’) – Silva (28’), Mitriță (61’), Vlădoiu (90’)

Sepsi OSK: Niczuly – Oteliță (Popșa 86’), Ninaj, Ciobotariu, Ștefan (Bălașa 86’) – Rodriguez (Aganovic 63’), Păun – Gheorghe (Varga K. 63’), Matei, Kallaku (Safranko 86’) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck. 

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Silva (Maldonado 46’), Căpățână – Crețu, Mateiu – Danciu (Baiaram 46’), Anzor (Cîmpanu 59’), Mitriță (Badelj 87’) – Markovic (Koljic 65’). Antrenor: Ivaylo Petev.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.