SPORT 11 august 2023

Covasna va avea două echipe în Liga 3

de Marius Raczek | 1359 vizualizări

Federația Română de Fotbal a anunțat componența celor zece serii din Liga 3, în Seria 5, la fel ca în sezonul precedent, urmând să participe Sepsi OSK 2 și KSE Târgu Secuiesc.

Ediția 2023-2024 a Ligii 3 va debuta pe 25 august, iar programul partidelor va fi stabilit astăzi, prin tragere la sorți. Repartizarea echipelor pe serii s-a făcut ținându-se cont de criteriul geografic. Interesant este faptul că, până la începutul Ligii 3, echipele din acest eșalon sunt angrenate în Cupa României, iar echipa care nu se prezintă va fi exclusă, inclusiv din Liga 3.

Din Seria 5, alături de cele două reprezentante ale județului Covasna, vor mai face parte: Muscelul Câmpulung, Olimpic Cetate Râșnov, SR Municipal Brașov, Kids Tâmpa Brașov, Olimpic Zărnești, Ciucaș Tărlungeni, AFC Odorheiu Secuiesc și FC Brașov - Steagul Renaște. Nu se cunosc încă detaliile privitoare la modalitatea de disputare, dacă se va păstra formatul din din sezonul 2022-2023 sau va fi utilizat unul nou.

În ceea ce o privește pe Sepsi OSK 2, aceasta se pregătește intens în vederea startului de campionat, într-un cantonament la Crasna, unde le va întâlni în partide amicale pe Olimpia Satu Mare și Debreceni VSC.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.