SPORT 19 septembrie 2018

Concurs de sărituri peste obstacole la Câmpul Benedek

de Covasna Media | 820 vizualizări

Duminică, 23 septembrie, de la ora 10 se va desfășura cea de a cincea rundă a Campionatului Regional din Ținutul Secuiesc, la Câmpul Benedek. Aceasta este în același timp și finala Campionatului. Cei dornici să participe la competiție pot contacta organizatorul evenimentului, Clubul de Echitație Vadon, până la data de 21 septembrie.

Participanții vor concura în cinci categorii: copiii sub 10 ani și începătorii pot participa la concursul de îndemânare, iar călăreții mai experimentați la sărituri peste obstacole în categoriile de 70-80 cm, 90-100 cm și 100-110 cm.

Competiția este rezultatul colaborării între manejurile din județele Mureș, Covasna și Harghita, rundele anterioare fiind organizate la Remetea, Odorheiu Secuiesc, Valea Scurtă și Valea Crișului.

Se vor întrece peste 60 de participanți în cele cinci categorii, călărețul care a obținut cele mai multe puncte pe categorii de-a lungul rundelor va fi desemnat câștigătorul Campionatului Regional din Ținutul Secuiesc. Cei dornici vor putea să se înscrie la competiție la Clubul de Echitație Vadon până la data de 21 septembrie, la numărul de telefon 0731329227.

Organizatorul evenimentului, Clubul de Echitație Vadon îi așteaptă cu drag pe cei dornici să participe. Intrarea este liberă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.