SPORT 30 iunie 2013

Concurs de karting la Târgu Secuiesc [FOTO]

de Covasna Media | 2050 vizualizări

Concurs karting Targu Secuiesc iunie 2013 - 13

Concurs karting Targu Secuiesc iunie 2013 - 07

Concurs karting Targu Secuiesc iunie 2013 - 02

Concurs karting Targu Secuiesc iunie 2013 - 16

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe în colaborare cu Clubul Copiilor Întorsura Buzăului și C.S. Skat-Kart Tg. Secuiesc  a organizat un prestigios concurs național de educație rutieră și karting.

Pentru primele trei locuri la cele 3 categorii – pufo, mini și cadet – au concurat 72 de concurenți din 20 de județe ale țării.

Concursul a constat din educație rutieră – chestionar – și parc școală – unde concurenții au trebuit să parcurgă o stradă cu foarte multe semne de circulație cunoscute, concursul fiind asistat și de Poliția Rutieră Județeană Covasna.

Cel mai așteptat a fost totuși concursul pe circuit unde la cele trei categorii au concurat câte 25 de concurenți și au parcurs în cele trei zile 2 manșe.

Fără evenimente majore, pe un timp excelent și o organizare impecabilă din partea C.S. Skat-Kart Tg. Secuiesc, concurenții au câștigat în primul rând experiență, iar cei mai buni diplome, cupe, medalii și trofeul pus în joc.

Rolul concursului a fost ca acești tineri „conducători auto” să arate „colegilor” lor mai mari că indisciplina și teribilismul nu au ce căuta pe drumurile publice, se pot goni karturile pe pistele de karturi, se poate lupta cu fair play fără să producem accidente, să pierdem vieți omenești și putem evidenția prin concursuri de genul respectiv.

Mulțumim Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Covasna, Direcției Județene de Sport, Poliţiei Judetene şi Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc, domnilor Ștefan Lucian și Ștefan Victor de la C.S. Skat-Kart pentru pista de karting și organizare, concurenților, profesorilor și mai ales părinților pentru sprijinul depus și încrederea acordată.

Kerekes Jenő

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.