SPORT 16 noiembrie 2022

Comunitatea de alergători Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe împlineşte cinci ani

de Agerpres | 596 vizualizări

Comunitatea de alergători Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe, iniţiată de un grup de tineri cu scopul de determina cât mai mulţi localnici să facă sport, împlineşte luna aceasta cinci ani de existenţă.

Potrivit reprezentanţilor Fitness Tribe, mai mult de o sută de persoane s-au alăturat programelor pe care le-au iniţiat de-a lungul timpului, printre acestea numărându-se alergările de dimineaţă.

„Alergătorii de la 6 a.m. pot fi văzuţi în jurul orei 6 dimineaţa, de luni până vineri, în fiecare săptămână (...) #alegarela6am a trecut de mai bine de 1.200 de zile. Pare obositor şi plictisitor să începi să alergi la ora 6 dimineaţa în fiecare dimineaţă, aşa că trebuie lansate provocări. Tocmai de aceea Domi Szőcs, iniţiatorul programului, a inventat provocarea de 21 de zile şi superlativul acesteia, provocarea de 100 de zile, care presupune să alergi de luni până vineri timp de 21 sau de 100 de zile, de la ora 6 dimineaţa, fie că plouă, fie că temperaturile sunt mult sub zero grade”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

Pentru cei care nu se trezesc în fiecare dimineaţă pentru a merge la alergare, Fitness Tribe organizează alergări pe diferite trasee în fiecare sâmbătă dimineaţa şi de două ori pe săptămână, după-amiaza.

„Comunitatea Fitness Tribe a sărbătorit Halloween-ul şi Anul Nou prin alergare şi l-a aşteptat pe Moş Nicolae tot prin alergare. Au fost organizate şi evenimente mai ample, precum cursa de ciclism de anduranţă Sugas24h, Spring Greeting Run, o cursă comunitară de întâmpinare a primăverii şi două ediţii ale maratonului Visit Covasna, un adevărat eveniment de consolidare a comunităţii şi de întărire a rezistenţei umane (...) Scopul este acela de a le oferi tuturor - copii, tineri, adulţi, lucrători, studenţi sau pensionari - posibilitatea de a experimenta bucuria mişcării. Mai mult de o sută de persoane s-au alăturat programelor noastre, temporar sau permanent (...) Este o creştere destul de mare, comparativ cu 4 noiembrie 2017, când şase tineri au început să alerge în mod organizat prin oraş, la iniţiativa lui Csanád Birtalan”, au menţionat reprezentanţii Fitness Tribe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.