SPORT 10 aprilie 2018

(Update) FOTO Biletele la Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaș se vând ca „pâinea caldă”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1099 vizualizări

Suporterii covăsneni își vor susține din nou, în număr mare, echipa la al doilea meci pe terenul propriu din Sfântu Gheorghe

La scurt timp după ce s-au pus în vânzare biletele pentru partida Sepsi OSK – Gaz Metan Mediaș, marți, 10 aprilie, o coadă impresionantă s-a format în fața casei de bilete de la Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Prețurile mici ale biletelor, importanța evenimentului ( al doilea meci din Liga 1, jucat cu adevărat acasă de echipa din Sfântu Gheorghe) și vremea favorabilă i-a îndemnat pe covăsneni să se posteze la rând să prindă tichetele de acces la meciul de sâmbătă.

„Sepsi OSK pune în vânzare începând de marți, 10 aprilie, biletele pentru partida cu Gaz Metan Mediaș (14 aprilie). Cei interesaţi îşi vor putea procura tichetele marți, miercuri și joi între orele 10.00-12.00 și 15.00-17.00, de la casa de bilete a stadionului municipal Sfântu Gheorghe.

PREȚURILE BILETELOR: standard: 20 lei; locuri în partea acoperită: 30 lei.

De asemenea, clubul nostru dorește să informeze toți suporterii că din motive tehnice nu se pot introduce abonamente valabile pentru partidele rămase de susținut pe teren propriu. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, arată un mesaj postat zilele trecute pe pagina oficială de Facebook a echipei Sepsi OSK.

La primul meci jucat vreodată în Liga 1 pe terenul propriu din Sfântu Gheorghe, de la mijlocul lunii martie, împotriva celor de la FC Voluntari, partida s-a jucat cu casa închisă, pentru că în câteva zile cele 4.500 de biletele scoase la vânzare s-au epuizat. Entuziasmul covăsnenilor pare să fie și mai puternic de această dată.  

Meciul celor contra de la Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 13:30.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.