SPORT 28 aprilie 2010

CNMV, locul 3 pe zonă la handbal băieţi

de Covasna Media | 499 vizualizări
28apr2010-handbal2În perioada 16-18 aprilie, echipa de Handbal masculin a Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" din Sfântu-Gheorghe a participat la ETAPA ZONALĂ a OLIMPIADEI NAŢIONALE A SPORTULUI ŞCOLAR, care a avut loc la Sighişoara, unde a obţinut locul III. De asemenea, în perioada 22-25 aprilie, aceeaşi echipă a participat şi la Etapa Zonală a Campionatului Liceelor, organizat la Sibiu, unde s-a clasat a III-a din 6 echipe

28apr2010-handbal2În perioada 16-18 aprilie, echipa de Handbal masculin a Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" din Sfântu-Gheorghe a participat la ETAPA  ZONALĂ a OLIMPIADEI NAŢIONALE A SPORTULUI ŞCOLAR, care a avut loc la Sighişoara, unde a obţinut locul  III.

De asemenea, în perioada 22-25 aprilie, aceeaşi echipă a participat şi la Etapa Zonală a  Campionatului Liceelor, organizat la Sibiu, unde s-a clasat a III-a din 6 echipe participante.

Componenţa  echipei:  Alexandru Stoica, Florin Zaharia, Eduard Niste, Alexandru Lohan, Mădălin Blaj, Cosmin Petrilă, Andrei Dobrean, Farkas Zsolt, Alexandru Druţu, Adrian Spoială, Tudor Teişeanu, Vlad Vrâncean, Cezar Cernea, Beniamin Ambăruş, Claudiu Frâncu.

Teme articol: handbal
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.