SPORT 20 decembrie 2015

Clubul Sportiv „Show Time” şi-a premiat sportivii

de Sever Ioan Miu | 728 vizualizări

Clubului Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe, înființat de campionul național paralimpic la tenis de câmp Ciprian Anton, a sărbătorit de curând 5 ani de activitate. Aniversarea a fost marcată într-un cadru oficial, printr-o gală la care au fost recompensați atât tinerii sportivi, cât și antrenorii și colaboratorii clubului.

Dacă gala a fost umbrită de absența lui Ciprian Anton, afectat de probleme de sănătate, seara a fost luminată, în schimb, de zâmbetele copiilor, recompensați în fața a peste 200 de persoane. Mai mulți copii au fost premiați și trecuți în gradul următor, în timp ce tinerii sportivi de la secțiile de Ju-Jitsu, respectiv de Shotocan Karate-Do au primit câte o diplomă de merit și cupă. De asemenea, au fost premiați antrenorii și colaboratorii Show Time. Printre premii s-au numărat și bucăți de turtă dulce cu sigla clubului, oferite de prezentatorul serii, membrul Show Time Cristian Schiopu.

Cel mai constant sportiv al anului a fost desemnat Vlad Artene, iar cel mai tehnic sportiv a fost numită Zina Izabella Mihalca. Sportivul Anului 2015 a fost ales în persoana Alexandrei Codruța Neagu, aceasta având anul acesta un palmares de 17 medalii dintre care 6 de aur, 7 argint și 4 bronz. Alexandra Neagu este campioană națională la proba fighting U15 -57kg și vicecampioană națională la proba de ne-waza U18 -63kg. Tânăra sportivă, în vârsta de 17 ani, ne-a declarat că a reușit să obțină rezultate bune și la școală și la Ju-Jitsu, întrucât a fost dată de mică la sport.

„Sunt 5 ani în care am trăit împreună momente frumoase dar și mai puțin frumoase. Unii au venit, alții au plecat, la noi rămân doar cei puternici. Am râs, am plâns, am câștigat, am pierdut, am făcut greșeli, am trăit dezamăgiri dar și foarte multe bucurii, împliniri și emoții... Poate că pe parcursul celor 5 ani de când suntem pe piața covăsneană, am schimbat vieți sau poate destine, poate am șlefuit caractere, dar știm sigur că am adus bună dispoziție și mult zâmbete. Sunt 5 ani în care am evoluat și ne-am autodepășit, 5 ani frumoși și foarte frumoși”, au declarat reprezentanții Show Time.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.