SPORT 22 aprilie 2013

Clubul Copiilor din Baraolt a organizat un Concurs național de dans modern și gimnastică [GALERIE FOTO]

de Covasna Media | 1788 vizualizări

La competiţie au participat 25 de echipaje din 20 de județe din țară

Clubul Copiilor din Baraolt a organizat un prestigios concurs național de dans modern și gimnastică unde au participat 25 de echipaje din 20 de județe din țară.

A XVII-a ediție a fost deschisă de Inspector Școlar General Keresztély Irma, iar echipajele au fost peste așteptări. Fiecare echipaj a interpretat câte 2 dansuri, iar jurial a avut mult de lucru pentru a afla cine a fost cel mai bun. În urma dansurilor iată rezultatele:

Clasele 0-4: 1. Școala de dans Alba Iulia şi Clubul Copiilor Baraolt; 2. Clubul Copiilor Covasna; 3. Palatul Copiilor Slatina.

Clasele V-VIII: 1.Palatul Copiilor Bârlad; 2. Clubul Copiilor Bucureşti; 2. Clubul Copiilor Râmnicu Vâlcea; 3. Palatul Copiilor Tg. Mureş

Clasele IX-XII: 1. Clubul Copiilor Baraolt; 2. Palatul Copiilor Miercurea Ciuc; 3. Palatul Copiilor Sf. Gheorghe şi Palatul Copiilor Tg. Mureş.

A fost sărbătoare la Baraolt fiindcă tinerii au adus primăvara nu numai în sala de sport dar și în sufletele a peste 400 de participanți și au dovedit că se pot crea lucruri frumose pe aripile dansului, valsului sau aerobicului, se poate lupta ca între prieteni pentru un loc pe podium și cred că toată lumea a fost mulțumită atât cu nivelul competiției cât și cu atmosfera creată de aceși fenomenali dansatori. Mulțumim organizatorilor, Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean, Direcției Județene de Sport şi Tineret, Consiliului Local Baraolt, Consiliului Județean, Palatului Copiilor Sf. Gheorghe pentru sprijin si încredere și normal copiilor, profesorilor și părinților pentru sprijin.

Kerekes Jenő

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.