SPORT 23 august 2017

Claudia Bobocea, program infernal la Universiadă

de Covasna Media | 634 vizualizări

Atleta covăsneană Claudia Bobocea va avea, la Universiada de vară din Taiwan, un program infernal. Ea a fost înscrisă la trei probe, însă, practic, nu va putea onora toate starturile propuse. Proba de 800 de metri are în program, în trei zile consecutive, începând din 23 august, seriile preliminare, semifinalele și finala. La fel stau lucrurile și cu proba de 1500 de metri, care urmează să înceapă din 27 august. Intercalat, mai este și proba de 5000 de metri, cu Claudia Bobocea pe lista de înscriere.

Chiar și un nespecialist își dă seama cu ușurință că un astfel de program este imposibil de abordat, așa că stafful tehnic va trebui să aleagă, în funcție de oportunități și de disponibilitatea sportivei, ce probe să alerge.

Pe de altă parte, antrenorul Claudiei, Valentin Anghel, a ocupat prin concurs un post de antrenor titular la secția de atletism a CSM Sf. Gheorghe. În cadrul aceleiași instituții, George Carcadia a primit prelungire de mandat în funcția de director interimar, după nepromovarea examenului organizat de către Ministerul Tineretului și Sportului pentru funcția vacantă de conducere scoasă la concurs.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.