SPORT 27 februarie 2019

Claudia Bobocea la Campionatele Europene de sală

de Covasna Media | 649 vizualizări

În perioada 27 februarie-4 martie, în Scotia, la Glasgow, se desfășoară Campionatele Europene de Sală pentru Seniori, ediția a 35-a. La aceste „Europene”, găzduite de Emirates Arena, peste 600 de atleți din 50 de țări se vor întrece, în zilele de 1-3 martie, într-un spectacol atletic de zile mari.

Inaugurată în anul 2012, sala polivalentă „Emirates Arena” este locul unde s-au ținut importante evenimente sportive internaționale precum Campionatele Mondiale de Badminton (2017), Cupele Mondiale la Gimnastică și la Ciclism sau meciurile de Cupa Davis. De asemenea, în aceeași locație, de două ori pe an, are loc cea mai cunoscută competiție de atletism indoor din Marea Britanie (British Athletics Indoor Grand Prix).

La „Europenele” de la Glasgow, România va fi reprezentată de o delegație de 12 sportivi:

Andrea Miklos (400 m), Daniel-Petre Rezmives (60 m), Marina Andreea Baboi (60 m), Andrei-Marius Gag (greutate), Alina Rotaru (lungime), Bianca Razor (800 m), Claudia Bobocea (1.500 m si 3.000 m), Daniela Stanciu (inaltime), Alexandru Terpezan (60 m), Ionut Neagoe (60 m), Dorin-Andrei Rusu (1.500 m) si Florentina-Costina Iusco (lungime).

Județul Covasna va avea reprezentare la acest eveniment deosebit prin Claudia Bobocea, dublu legitimată la CSA Steaua București și CSM Sf. Gheorghe, care ne va reprezenta la două probe, 1500 și 3000 de metri. În prealabil, Claudia Bobocea a reușit personal best al carierei, la cele două distanțe menționate.

Mult succes!

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.