SPORT 13 iulie 2018

Ciprian Anton, campion național la tenis în scaun rulant

de Iulia Drăghici - Taraș | 1432 vizualizări

Covăsneanul a adăugat în palmaresul său al patrulea loc I la un campionat național

A VIII-a ediție a Campionatului Național de Tenis în Scaun Rulant, desfășurată în perioada 10 – 11 iulie la Cluj și-a dezvăluit clasamentul final. Locul I a fost ocupat, pentru a IV-a oară, de covăsneanul Ciprian Anton. De asemenea, sportivul din Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul I și la categoria dublu.

La acest eveniment au participat cinci jucători din diferite cluburi sportive afiliate la Comitetul Național Paralimpic: Cristina Deac - Show Time Sfântu Gheorghe, Ciprian Anton -Show Time Sfântu Gheorghe,  Petru Pungă - Show Time Sfântu Gheorghe, Fustos Szilard - Motivation, Alexandru Moț -Temerarii Arad.

Clasamentul final a fost următorul:

Categoria Simplu:

Locul I - Anton Ciprian; Locul II - Pungă Petru; Locul III - Fustos Szilard: Locul IV - Moț Alexandru; Premiu special - Cristina Deac.

Categoria Dublu:

Locul I - Anton Ciprian & Fustos Szilard; Locul II - Pungă Petru & Moț Alexandru.

Meci demonstrativ categoria dublu:

Anton Ciprian & Cristina Deac - Moș Alexandru & Petru Pungă - Fustos Szilard.

„Mulțumim pentru prezență și lui Gabriel Dronca, președintele clubului sportiv Temerarii Arad. Mulțumim conducerii liceului Ion Creangă din Cluj pentru punerea la dispoziție a terenului de joc, voluntarilor și copiilor de mingi, Rad Andrei pentru implicare și organizarea evenimentului, sponsorilor, Sally Wood Lamont și sportivilor pentru că au răspuns cu „prezent” la acest concurs. Mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne aduc aprecieri pentru efortul depus pe terenurile de joc”, au transmis organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.